donderdag 20 oktober 2011

L'ORÉAL lipstick

Heee lieve lezers.
Een tijdje terug met mijn verjaardag kreeg ik een nieuw soort lippenstift. Hij is van L'oréal en ik heb zelf nummer 201. Er staat op dat hij 16 uur blijft zitten.. nou dit vond ik natuurlijk een goede reden om te testen!

Bij het aanbrengen zat de lipstick er mooi. Doordat je eerst de gekleurde stick aanbrengt en daaroverheen de balsem die het nog wat extra glans geeft, zien je lippen er mooi en verzorgt uit.


Op de linker lijkt hij misschien iets feller roze als dat die echt is. De kleur komt meer overeen met de rechter foto, maar de kleur is toch zeker zo mooi en fel als op de linker.

Na 3 uur zag hij er zo uit:
Nog steeds heeft die zijn kleur, alleen is de glans veel minder en beginnen je lippen wat droger aan te voelen.

Na ongeveer 6 uur zag de lipstick er zo uit: Opzich zit de kleur nog goed, alleen hoe verder je naar het midden van je mond gaat, hoe meer hij begint weg te gaan.


En tot slot na 9 uur ziet hij er als volgt uit:

Zoals je ziet zit er tussen de laatste twee plaatjes nauwelijks verschil, en dat klopt! de lipstick blijft ongeveer hetzelfde alleen begint hij vanaf binnenuit steeds verder weg te brokkelen. Hij vervaagt niet langzaam en geleidelijk maar brokkelt vanaf binnenuit met stukjes af. Na 9 uur de lipstick opgehad te hebben, ben ik gaan slapen. Of hij 16 uur lang bleef zitten wist ik dus nog niet zeker maar ik vond het wel best. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, had ik de lipstick in totaal al 20 uur op, en je raad het nooit.. hij zat nog steeds! Niet meer mooi natuurlijk, vanaf binnen was die al heel ver afgebladerd en hij moest duidelijk bijgewerkt worden, maar toch! Deze lipstick overleeft dus erg veel. Er is mee geslapen, meerdere keren gegeten en gedronken, tanden gepoetst, en meerdere keren mijn gezicht gewassen, en hij zat nog steeds!
Echt een super fijn product! en voor ik het vergeet nog een handig feitje, de buitenkant van de lipstick glanst zo erg, dat je dit ook als spiegeltje kunt gebruiken als je hem wil bijwerken, erg veel heb je dus niet nodig ervoor!


xxxxx
2 opmerkingen:

  1. hahaha, ik had nooit gedacht dat het ook echt zo lang zou blijven zitten ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha nee ik ook niet maar het werkt dus echt;p!

    BeantwoordenVerwijderen